Russ 2025

Kongeparken Camping er en egen bedrift og tilhører ikke arrangør av Landstreff. Vi har våre egne dyktige vakter som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. Våre priser er derfor noe dyrere enn de ellers er i sommersesongen. Husk å si når dere registrerer dere til Landstreff på ankomstdag at dere skal overnatte på Kongeparken Camping så dere ikke dobbelbetaler for dette.

 

Vi ligger rett ved siden av selve Landstreff og hovedscene og det vil ta dere 2-3 minutter å gå bort til selve arrangement. Vi som campingplass og våre flotte vakter gjør det vi kan for dere skal ha det bra her og det skal være en trygg og god plass å være.

ced6e772-b198-4d31-a810-a272052bd718
kongeparken-camping-2

Hytter Landstreff 1-4 mai 2025 . Vi har ledig for bestilling av camping. 2-3 minutter å gå til LS

Våre hytter blir lagt ut  28 mai 2024 klokken 10.00.

Neste år leier vi først og fremst ut for de som ønsker hytte fra 1-4 mai. Skulle vi fortsatt ha ledig hytter etter denne dag, vil det bli lagt ut 30 mai for de som ønsker 2-4 mai. Det vil stå her på siden om det er noe ledig.

 

Det er ikke mulig å bestille før denne tid og heller ikke på andre måter enn per telefon. Det er stor pågang på våre linjer denne dag og dessverre vil kun noen få komme gjennom for bestilling. Meldinger på mobilsvar, mail osv blir altså ikke besvart. Normalt er vi fullbooket etter ca 20-30 min.

Priser for denne helg finner dere lenger nede.

Ved bestilling ber vi om bestillers navn, mobilnummer og mailadresse. En vil etterpå få en bekreftelse på mail på bestillingen. Her må en returnere denne med navn og mobilnummer på alle som skal sove på hytta. Det blir straks sendt ut faktura på opphold med 14 dagers betalingsfrist.

Det blir ikke purret på denne faktura, så om den ikke blir betalt innen frist vil hytta avbestilles og gå over til de på venteliste.

 

Tents Camping area at early sunny morning, beautiful natural place with big trees and green grass

Nyttig informasjon