Hytteutleie

Kongeparken Camping har 21 hytter for 5 personer og 6 hytter som er for 6 personer som er på 36 kvadratmeter. Disse har en koselig  overbygd terrasse som er møblert. Inne i hytten er det 2 soverom, kjøkken/stue og dusj/toalett. Alle hytter har Altibox innlagt og sørger for gode nett og tv signaler

4 (1)

Stor hytte

Hytte med 6 sengeplasser fordelt på to soverom som nylig har blitt oppusset. Soverommene har nye dobbeltsenger og klaffseng som kan vippes ned.

Dyner og puter er inkludert. Sengetøy med håndkle kan leies i resepsjon ved ankomst eller ved booking. Det koster 130 kr per sett. Sluttrengjøring på kr 600,- kan bestilles ved booking eller ved ankomst. Innsjekk fra kl 15.00, utsjekk innen kl 11.00.

Hyttene inneholder tv krok, sofagruppe, kjøkken med kokemuligheter, kaffetrakter, kjøleskap. Alle hyttene har et lite koselig bad med servant, toalett og dusjhjørne. Det er også en liten entrè, hvor en kan plassere sko og ytterklær.

Send oss en forespørsel

Medium hytte

Hytte med 5 sengeplasser fordelt på to soverom. Soverommene har  dobbeltsenger og køye.

Dyner og puter er inkludert. Sengetøy med håndkle kan leies i resepsjon ved ankomst. Det koster  130 kr per sett. Sluttrengjøring på kr 600,- kan bestilles ved booking eller ankomst. Innsjekk fra kl 15.00, utsjekk innen kl 11.00.

Hyttene inneholder tv krok, kjøkken, sofagruppe, kjøkken med kokemuligheter, kaffetrakter, kjøleskap. Alle hyttene har et lite koselig bad med servant, toalett og dusjhjørne. Det er også en liten entrè, hvor en kan plassere sko og ytterklær.

Send oss en forespørsel