Russ 2023

Kongeparken Camping er en egen bedrift og tilhører ikke arrangør av Landstreff. Vi har våre egne dyktige vakter som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. Våre priser er derfor noe dyrere enn de ellers er i sommersesongen. Husk å si når dere registrerer dere til Landstreff på ankomstdag at dere skal overnatte på Kongeparken Camping så dere ikke dobbelbetaler for dette.

 

Vi ligger rett ved siden av selve Landstreff og hovedscene og det vil ta dere 2-3 minutter å gå bort til selve arrangement. Vi som campingplass og våre flotte vakter gjør det vi kan for dere skal ha det bra her og det skal være en trygg og god plass å være.

ced6e772-b198-4d31-a810-a272052bd718
kongeparken-camping-2

Hytter Landstreff 5-7 mai 2023 FULLBOOKET. Vi har fortsatt ledig for bestilling av camping. 2-3 minutter å gå til LS

Våre hytter ble lagt ut  1 juni 2022 klokken 10.00. Det er ikke mulig å bestille før denne tid og heller ikke på andre måter enn per telefon. Det er stor pågang på våre linjer denne dag og dessverre vil kun noen få komme gjennom for bestilling. Meldinger på mobilsvar, mail osv blir altså ikke besvart. Normalt er vi fullbooket etter ca 20-30 min.

Priser for denne helg finner dere lenger nede.

Ved bestilling ber vi om bestillers navn, mobilnummer og mailadresse. En vil etterpå få en bekreftelse på mail på bestillingen. Her må en returnere denne med navn og mobilnummer på alle som skal sove på hytta. Det blir straks sendt ut faktura på opphold med 14 dagers betalingsfrist.

Det blir ikke purret på denne faktura, så om den ikke blir betalt innen frist vil hytta avbestilles og gå over til de på venteliste.

 

Tents Camping area at early sunny morning, beautiful natural place with big trees and green grass

Nyttig informasjon

Hvordan bestiller man plass?

For å bestille plass på camping sender dere en mail til post@kongeparkencamping.no. eller benytter skjema nederst. Denne mail må inneholde hva dere ønsker å overnatte i, hvor mange enheter og personer, navn og mobilnummer på de som skal overnatte. Det er de som er raskest og benytter seg av det, som er sikret å få plass hos oss. Vil det ved ankomstdag være plasser igjen er det også mulig å komme direkte og betale ved inngangsport til campingplassen.

Når åpner vi

Vi åpner porten fredag 7. mai ca klokken 09.00, det er dessverre ikke mulig å komme før dette. Avreise er søndag 9. mai innen klokken 12.00. Til dere som kommer med telt og bil, så vil parkering for bil være i gåavstand (like oppfor) teltet. Partytelt/presenninger mellom de forskjellige enheter er dessverre ikke tillatt.

Våre regler

Regler for denne helgen er de samme som Landstreff opererer med. Det vil bl.a. si at glassflasker ikke er tillatt på området. Alt av glass på tømmes over på plastikk. Det er også kun tillatt å ha med seg alkohol som en er gammel nok til å benytte. Våpen, skarpe gjenstander og andre gjenstander som kan skade andre er ikke tillatt på området.

Hyttepriser

Våre hytter finner dere beskrevet i ord og bilder på vår hjemmeside. Det er kun mulig å leie disse fra fredag 5. mai til søndag 7. mai 2023. Pris for helgen i våre hytter for 5 personer er 8500 kroner pr hytte. 900kr av dette beløp er administrasjonskostnader og blir ikke tilbakebetalt om arrangementet skulle bli avlyst , avbestilling eller andre omstendigheter.. Om ønskelig kan en være 3 ekstra personer i disse og betale 600kr per person for helgen ekstra i disse.(ekstra personer betales for ved ankomst)

Pris for våre oppgraderte hytter for 6 personer er 9900 kr for helgen. 900kr av dette beløp er administrasjonskostnader og blir ikke tilbakebetalt om arrangementet skulle bli avlyst , avbestilt eller andre omstendigheter. I disse 6 personers hytter kan en om ønskelig være 2 ekstra personer i hytten og betale 600 kroner ekstra per person for helgen.(ekstra personer betales for ved ankomst)

NB! for ekstra personer må leier selv ta med alt utstyr en trenger for disse som liggeunderlag, sovepose osv.

Faktura med 14 dagers forfall vil bli sendt ut fortløpende etter bestilling. 

Et depositum på 2000 kr betales KONTANT ved ankomst. Dette vil bli tilbakebetalt om hytta er skikkelig rengjort og levert tilbake som den ble mottatt.

Priser oppstillingsplass

For å overnatte ute i for eksempel telt, bil campingvogn, russebiler/busser etc koster det 600 kroner per person fra fredag til søndag. Pris per campingvogn, campingbil, russebil er 400 kroner for helgen per enhet. Telt og personbiler koster ikke noe å ha med. Vi har 50 strømuttak til campingvogner og campingbiler, så de som er først til mølla kan benytte seg av dette.