Russ 2022

Kongeparken Camping er en egen bedrift og tilhører ikke arrangør av Landstreff. Vi har våre egne dyktige vakter som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. Våre priser er derfor noe dyrere enn de ellers er i sommersesongen. Husk å si når dere registrerer dere til Landstreff på ankomstdag at dere skal overnatte på Kongeparken Camping så dere ikke dobbelbetaler for dette.

ced6e772-b198-4d31-a810-a272052bd718
kongeparken-camping-2

Hytter

Våre hytter ble lagt ut og 1 juni 2021 klokken 10.00 og er nå FULLBOOKET. Det er ikke mulig å bestille før denne tid og heller ikke på andre måter enn per telefon. Det er stor pågang på våre linjer denne dag og dessverre vil kun noen få komme gjennom for bestilling. Meldinger på mobilsvar, mail osv blir altså ikke besvart. Normalt er vi fullbooket etter ca 20-30 min.

Tents Camping area at early sunny morning, beautiful natural place with big trees and green grass

Nyttig informasjon

Hvordan bestiller man plass?

For å bestille plass på camping sender dere en mail til post@kongeparkencamping.no. eller benytter skjema nederst. Denne mail må inneholde hva dere ønsker å overnatte i, hvor mange enheter og personer, navn og mobilnummer på de som skal overnatte. Det er de som er raskest og benytter seg av det, som er sikret å få plass hos oss. Vil det ved ankomstdag være plasser igjen er det også mulig å komme direkte og betale ved inngangsport til campingplassen.

Når åpner vi

Vi åpner porten fredag 6. mai ca klokken 09.00, det er dessverre ikke mulig å komme før dette. Avreise er søndag 8. mai innen klokken 12.00. Til dere som kommer med telt og bil, så vil parkering for bil være i gåavstand (like oppfor) teltet. Partytelt/presenninger mellom de forskjellige enheter er dessverre ikke tillatt.

Våre regler

Regler for denne helgen er de samme som Landstreff opererer med. Det vil bl.a. si at glassflasker ikke er tillatt på området. Alt av glass på tømmes over på plastikk. Det er også kun tillatt å ha med seg alkohol som en er gammel nok til å benytte. Våpen, skarpe gjenstander og andre gjenstander som kan skade andre er ikke tillatt på området.

Hyttepriser

Våre hytter finner dere beskrevet i ord og bilder på vår hjemmeside. Det er kun mulig å leie disse fra fredag 6. mai til søndag 8. mai 2022. Pris for helgen i våre hytter for 5 personer er 7900 kroner pr hytte. 900kr av dette beløp er administrasjonskostnader og blir ikke tilbakebetalt om arrangementet skulle bli avlyst pga Covid 19, avbestilling eller andre omstendigheter.. Om ønskelig kan en være 3 ekstra personer i disse og betale 500kr per person for helgen ekstra i disse.(ekstra personer betales for ved ankomst)

Pris for våre oppgraderte hytter for 6 personer er 9900 kr for helgen. 900kr av dette beløp er administrasjonskostnader og blir ikke tilbakebetalt om arrangementet skulle bli avlyst pga Covid 19, avbestilt eller andre omstendigheter. I disse 6 personers hytter kan en om ønskelig være 2 ekstra personer i hytten og betale 500 kroner ekstra per person for helgen.(ekstra personer betales for ved ankomst)

NB! for ekstra personer må leier selv ta med alt utstyr en trenger for disse som liggeunderlag, sovepose osv.

Faktura med 14 dagers forfall vil bli sendt ut fortløpende etter bestilling. Skulle arrangement bli avlyst som i år pga Covid 19, blir leie tilbakebetalt. Dette gjelder ikke administrasjonskostnader som beskrevet oppfor.

Et depositum på 2000 kr betales KONTANT ved ankomst. Dette vil bli tilbakebetalt om hytta er skikkelig rengjort og levert tilbake som den ble mottatt.

Priser oppstillingsplass

For å overnatte ute i for eksempel telt, bil campingvogn, russebiler/busser etc koster det 500 kroner per person fra fredag til søndag. Pris per campingvogn, campingbil, russebil er 300 kroner for helgen per enhet. Telt og personbiler koster ikke noe å ha med. Vi har 50 strømuttak til campingvogner og campingbiler, så de som er først til mølla kan benytte seg av dette.